![]() |
| Додому | Фотошоп онлайн | Реєстрація | Учасники | Пошук |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Дописи: 10
![]() |
Хто що скаже про мера Горохова - Віктора Годика?
Відчули Ви зміни чи все по старому, як завжди? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Дописи: 15
![]() |
Як людина нормальний, як керівник ніби теж. Зміни ми не скоро відчуємо, тому що з його приходом потрібно було чистку внутрішню робити
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Звідки Ви: м.Горохів
Дописи: 68
![]() |
Як на мене то зміни я вже давно побачив, нехай не самій структурі, зато на вулиці їх думаю видно
1. Дитячий майданчик в скверику, подивіться скільки там радісних дітей та задоволених мам! 2.Почав робити дороги в центрі та вулиці, Возз'єднання, Сокальська Як на початок то думаю більш ніж достатньо, а ще по слухам чув що в Парку також будуть зміни.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Дописи: 134
![]() |
незнаю що там чути а вот молоді насадження дерев (! прикол, давно такого небуло !) уже красуються рівними лініями :), чистка парку також відбулась.. причом без шуму і галасу і якщо не помиляюсь то остані рази чистка парку відбувалась в далекому минулому ;)... залишились криві дороги.. хоча бачу і тут щось таки тай робиться...
З.І. В кожному разі навіть якщо чоловік собі щось і вкраде то хоть не шкода бо про нужди людей не забуває...
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
Дописи: 15
![]() |
Можливо і так, але на рахунок дитячого майданчика в скверику, то на скільки мені відомо - це зроблено одним із підприємців, міськрада певно тільки дозвіл дала.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
Дописи: 134
![]() |
ммм давай не забувати що наші підприємці особливо не горять бажанням самим проводити такого роду ініціативи, а вот те що когось напоумив (мер або хтось інший, немає значення) в замін чогось (майже не сумніваюсь) то від цього всі виграли а не як завжди хабар комусь в кишеню ;) такщо я ЗА !
|
|
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|