КПК

Показати повну версію : наймусь на роботу

papa
20.09.2009, 18:14
шукаю додатковий заробіток,знання пк

Faust
22.09.2009, 10:14
шукаю додатковий заробіток,знання пк

з таким оголошенням ніколи не знайдеш роботи.

1. якщо це додатковий заробіток то назва теми вже не відповідає реальності, краще вже було б написати " Пропоную послуги"

2. Нічого не вказано про рівень знань ПК, в нас тут всі мають знання ПК якщо вже можуть писати на форумі :0548: смішно але факт...

3.Невказаний досвід роботи і саме характеристика набутого досвіду в конкретному напрямку.

З.І. По сабжу: потрібно налаштувати сервер на базі Linux RedHat із власним поштовим сервером, Samba, налаштувати його в режимі Router with DHCP, базова установка та налаштування LAMP , привязка до Cacti, Smokeping також потрібний на рівні базової установки.

Якщо все вище перераховане підходить топікастеру то з ціною домовимось. :0355:

papa
09.10.2009, 20:51
Згідний,критика справедлива.після Фауста зрозумів своє незнання пк )

lerik
26.10.2009, 19:28

1. якщо це додатковий заробіток то назва теми вже не відповідає реальності, краще вже було б написати " Пропоную послуги"

2. Нічого не вказано про рівень знань ПК, в нас тут всі мають знання ПК якщо вже можуть писати на форумі :0548: смішно але факт...

3.Невказаний досвід роботи і саме характеристика набутого досвіду в конкретному напрямку.

З.І. По сабжу: потрібно налаштувати сервер на базі Linux RedHat із власним поштовим сервером, Samba, налаштувати його в режимі Router with DHCP, базова установка та налаштування LAMP , привязка до Cacti, Smokeping також потрібний на рівні базової установки.

Нікому не потрібні панти....
А сам то зрозумів що написав?

Faust
27.10.2009, 09:17
а шо тут непанятно ? чи можливо для тебе шановний lerik (http://gorokhiv.com/forum/member.php?u=10) це занадто розумні слова ? ))))))

anjei
28.10.2009, 22:21

шо в когось взяв замовлення і не рипнув ? Скільки платиш ? ;-)

lerik
28.10.2009, 23:15
Ну я тоже думаю,що в лікарні такий сервер не потрібен....

lerik
28.10.2009, 23:18
А і ще одне,Faust зніми антену всенаправлену, поки тобі в тому не допомогли....

Faust
29.10.2009, 10:26
погрози це не естетично ))) написав тобі в приват по цьому поводу.

З.І. Ну я тоже думаю,що в лікарні такий сервер не потрібен.... в лікарні якраз такий сервер і стоїть :)

шо в когось взяв замовлення і не рипнув ? Скільки платиш ? ;-) ні не взяв, но якщо вам козаки таке потрібно то не соромтесь, я багато грошей з вас не візьму :)

admin
29.10.2009, 11:49
Попередження для lerik (http://gorokhiv.com/forum/member.php?u=10) та anjei !!!:0369: (http://gorokhiv.com/forum/member.php?u=11)
Не займаємось флудом та травлею користувачів форуму

Для ваших дискусій є розділ Балаканина (http://gorokhiv.com/forum/forumdisplay.php?f=5).

Але пам'ятати, що погрози, образи заборонені на форумі.

:0602:Буду банити!!!:0349:

anjei
29.10.2009, 13:16
Попередження для lerik (http://gorokhiv.com/forum/member.php?u=10) та anjei !!!:0369: (http://gorokhiv.com/forum/member.php?u=11)
Не займаємось флудом та травлею користувачів форуму

Для ваших дискусій є розділ Балаканина (http://gorokhiv.com/forum/forumdisplay.php?f=5).

Але пам'ятати, що погрози, образи заборонені на форумі.

:0602:Буду банити!!!:0349:

шановні Admin & Faust якщо ви створили форум для того , щоб тут один одному Жо** полизати то не варто було так затруднятись , для цього є більш легший спосіб. . .
P.S. можеш мене банити , якщо форум для ваших любязностей між Admin і Faust то я свічку вам тримати не буду ...

lerik
29.10.2009, 13:47
:0579::0579::0579:

admin
29.10.2009, 13:54
шановні Admin & Faust якщо ви створили форум для того , щоб тут один одному Жо** полизати то не варто було так затруднятись , для цього є більш легший спосіб. . .
P.S. можеш мене банити , якщо форум для ваших любязностей між Admin і Faust то я свічку вам тримати не буду ...

Андрію,
По перше є правила форуму які ти напевно не читав, і в яких сказано про те що заборонено:

1. Порушувати тематику форумів і розділів.

3. Кожний учасник спілкування має право на конфіденційність інформації про себе та повагу з боку інших користувачів. Тому категорично забороняється вживати ненормативну лексику, образи і провокаційні висловлювання, які зачіпають гідність людини, незалежно від її статі, національної приналежності, мовності, громадянства, походження, соціального та майнового статусу, політичних поглядів та релігійних переконань.

10. Писати повідомлення, які не мають корисної інформації (флудити, офтопити) в тематичних розділах.

11. Обговорювати а тим паче засуджувати дії модераторів і адміністрації, це можливо тільки в приватному листуванні або в скарзі, направленій адміністрації порталу.

По друге ти хамиш і почав ти перший!
По третє Ваші непорозуміння між Фаустом мене не цікавлять.
По четверте форум створений для Горохівчан і гостей.

І взагалі я думаю що форум, чат і т.д. створені для того щоб людей об'єднувати, але бачу, шо в реальності люди не можуть з'ясувати свої стосунки тому це виливається на нашому форумі, Дуже прикро.

Faust
29.10.2009, 20:23
жесть.. не чекав такої тупості від тебе anjei (http://gorokhiv.com/forum/member.php?u=11)... сильно ж ти мене розчарував...я був набагато вищої думки про тебе навіть не зважаючи на не дуже хороші відносини між нами....

З.І. Тут ти класно показав яка ти людина.. мої підозри підтвердились :)

anjei
29.10.2009, 20:57
Админ !!! Фауст не нарушає правила форуму ???

anjei
29.10.2009, 21:02
жесть.. не чекав такої тупості від тебе anjei (http://gorokhiv.com/forum/member.php?u=11)... сильно ж ти мене розчарував...я був набагато вищої думки про тебе навіть не зважаючи на не дуже хороші відносини між нами....

З.І. Тут ти класно показав яка ти людина.. мої підозри підтвердились :)

все за шо мене забанили то те, що я запитав тебе скільки платиш за настройку сервера. На шо і була моя реакція... з цим думаю в тебе питань бути не повинно. . . І щоб не порушувати правила питання залишилося в силі , в мене тоже криза , СКІЛЬКИ ПЛАТИШ ЗА НАСТРОЙКУ СЕРВЕРА ? мою аську знаєш всі питання на рахунок моєї тупості в неї. а скільки коштує настройка сервера напиши на форумі . може когось зацікавить ,а може і мене ... Удачі!

Faust
29.10.2009, 22:56
ну по перше тебе на скільки я бачу не забанили, в кожному разі не надовго як би це зробили на інших форумах :)
шо в когось взяв замовлення і не рипнув ? Скільки платиш ? ;-)моя відповідь на твій сарказм була досить таки адекватна, навіть я б сказав занадто легко відповів ні не взяв, но якщо вам козаки таке потрібно то не соромтесь, я багато грошей з вас не візьму :)СКІЛЬКИ ПЛАТИШ ЗА НАСТРОЙКУ СЕРВЕРА ? ти мене не так зрозумів, я пропоную це автору теми і мігби йому допомогти із заказом на налаштування, щоб людина при можливості заробила. Я і сам можу для себе все зробити що захочу на даній ОС від 0.
а скільки коштує настройка сервера напиши на форумі . може когось зацікавить ,а може і мене ... Удачі! ціна моя антикризова для всіх за 200 грн, як особисто для тебе то за 150 грн домовимось. Єдина умова системник який потрібно зробити з 0 мені буде зручніше вдома, мінімум на роботі.
мою аську знаєш всі питання на рахунок моєї тупості в неїаськи твоєї я не знаю а твоя тупість виявилась лише в пості № 11, раніше за тобою я такого не помічав і не подумав би що ти таке можеш написати.. і криза тут нідочого, просто людиною іноді треба бути.. ти попробуй в тебе мені здається повино все вийти ;)

і тобі Удачі .....

anjei
30.10.2009, 08:17

в тебе написано "потрібно"- це більше звучить як запропонована робота для когось.. ,щоб налаштували сервер., а ти за це заплатиш,
інакше малоб звучати не "потрібно" а "можу " "пропоную послуги по " .
може вже хватить???

а в 11 пості я написав те що побачив на форумі... один одному підтакують.... буде більше людей на форумі розсудять були в мене на то підстави чи нє . . . може не так грубо , але ...

зараз на будь-які коментарі по цьому більше писати не буду.

P.S. і сервер мені не потрібний, думав якщо то від тебе пропозиція то можу тобі настроїти , але за 200 грн . не буду. :-) настроюй сам .;-)

admin
30.10.2009, 10:02
Все дістали, тему закриваю !